Säärystimet ja twerkkausta

Tänään sain viikonlopputyönä säärystimet valmiiksi. Osallistuin tänään twerkkaus-kurssille ja sinne oli jotain polvisuojaa hyvä olla mukana. Säärystimet oli yksi vaihtoehto ja kun minulla ei sellaisia ole niin oli "pakko" neuloa ne.

Joten eilen sitten Tervakosken Coconuttiin ostamaan lankaan ja puikot heilumaan. Olin kyllä ihan varma, että en näitä saa valmiiksi, mutta ihme ja ihme, ehdinkin. Jäi vielä puolitoista tuntia tunnin alkamiseen aikaakin. Vähän vasen käsi otti itteensä tästä tehdastyöstä, mutta se kannatti!

Tässä valmiit tekeleet:

Olin tosiaan tänään Riihimäellä @pmp.wellness tiloissa oppimassa twerkkauksen alkeita. @katilytsy oli ohjaajana ja hän oli ihanan rempseä ja energinen. Hauskaa oli ja kyllähän se pylly hylly ainakin vähäsen, hiki ainakin tuli. Säärystimet oli hyvässä käytössä lattiaosuuksissa. 

Koitin vähän harjoitella tänään vielä rannalla. Tämä video kertoi mikä fiilis tuli, kun ei se keho vaan tee mitä käsket. Mutta niin kuin Kati sanoi, sitä pitää vaan harjoitella niin kyllä se rupee sujumaan. Kyllä minä vielä opin!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pyöräilyä

Pikkulaukku

Paljon tylsää aikaa