Torstain tuumailut

Teen viikon ajan päiväkirjaa toimistani, jotta näette mitä elämäni on tällä hetkellä. Nyt on menossa päivä 5/7, joten melkein loppusuoralla ollaan.

Torstai aamuna minulla on Aamuvirkut- kiertoharjoittelu ryhmän ohjaus 1stGymin salilla. Joten sillä alkoi tämäkin Torstai. Sen jälkeen kävin kotona pikaiseen, pieni kävelylenkki ja Riihimäellä käynti.

Tällä saamme kivaa musaa ohjaamilleni tunneille. Tykkään!




Yhdeltä minulta oli Psyykkisen valmennuksen asiakas. On ihana huomata, että asiakas rupeaa sisäistää uudet opitut ajattelutavat.

Kolmeksi sitten kaahasin takaisin Riihimäelle. Sain siellä kulmien ja ripsien värjäyksen. Helpottaa meikkaus rutiineja kyllä kummasti. Sen jälkeen sain osallistua Matine mallikoulun mallikoulutukseen. Teimme poseerausharjoitteita ja otimme vähän kuvia.

Tämän jälkeen alkoi korkokenkien kanssa harjoittelut. Opettelimme erilaisia asentoja niiden kanssa ja kävelemään oikein. Se oli aika hauskaa, vaikka minä olinkin vähän peloissani tästä asiasta. Ei se ollutkaan niin vaikeata. Tekniikkalajihan sekin on. 

Muutamat poseerauskuvat.






Siinä oli taas minun päiväni, todella vaihteleva, niin kuin muutkin päivät. Olen onnekkaassa asemassa, että pääsen kokeilemaan kaikkea uutta. Ja ihania ihmisiä löytyy ympäriltä, jotka ovat saman henkisiä. Sitä ei tiedä mitä tässä vielä ehtii kokemaan elämän aikana. Aika jännää, eikös?

Korkkarit kattoon- terveisin Mari

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pikkulaukku

Paljon tylsää aikaa

Esteajatusten pähkäilyä