Minun Sunnuntai

Ajattelin tehdä päiväkirjamaisen esittelyn minun päivistäni viikon ajan. Ne jotka minut tuntevat tietävät, että teen vähän sitä sun tätä. Elämäni on nyt hyvä tällaisena, mukavasti vaihtelua.

Aamuni alkoi sillä, että 9:00 minulla oli TRX- tunti ohjattavanani 1stGymin salilla. Näitä tunteja olen ohjannut jo vuoden. Itse kiinnostuin TRX- liinoista, kun hokasin, että näillä pystyy kivasti treenaamaan koko kroppaa ja jokainen pystyy säätelemään omalle sopivalle tasolle harjoitukset.

Tässä muutama kuva TRX-tunnilta, tässä venytetään käsivarsia ja rintalihaksia.Tämän tunnin jälkeen tulin kotiin ja hetken päästä ystäväni tuli meikki malliksi. Halusin harjoitella toiselle meikkaamista ja hän ilmoittautui vapaaehtoseksi. Ihan jees siitä tuli, mutta kaipaan kyllä vieläkin lisää harjoitusta.

Tässä kuvaa minun Cosmopharman meikkitestereistä.


Tässä välissä hengailin kotona ja heitin poikani sitten Riihimäkeen uimahallille klo 14:30. Hänellä on siellä parin tunnin treenit näin sunnuntaisin tekniikkavalmennuksessa.

Ja sitten taas töihin. Klo 16:00 minulla on Kettukallion Päiväkodin salissa XXL-Dance® -Everybody tanssitunti ja klo 18:00 XXL-Dance® -Bmi 30+ tanssitunti. Tässä välissä klo 17:00 on PaikatPiukoiksi- lantiopohja- ja keskivartalon-lihaksien jumppa tunti.

Minä, ennen tuntien alkua. Parit ponnarit sivuille ja taas nuorennuttiin.


Meillä oli XXL-Dance®- tanssitunneilla Disko-teema. Toin kotoa pyörivän diskopallonkin ja saatiin hyvä diskomeininki tunneille. Minulla ja osallistujilla näytti olevan tosi hauskaa!

Tässä XXL-Dance® BMI 30+ tunnilta pätkä.


Kolme tuntia siis ohjausta Sunnuntai- iltaisin. Kaksi tuntia tanssia ja yksi tunti keskivartalon- lantiopohjalihaksien jumppaa. Voin sanoa, että ovat aika raskaat tunnit fyysisesti, mutta tykkään näitä todella pitää.

Kotio päästessäni, kävin poikani kanssa vielä 40 minuutin kävelyllä. Häntä on ruvennut kiinnostamaan itsensä kunnossa pitäminen, joten aina kun mahdollista, käymme kävelyillä. Minulle se on ihanaa palauttavaa liikuntaa. Ei tarvitse suorittaa, kunhan kävelee.

Tässä nyt siis tämä päivä lyhykäisyydessään. Mukava päivä, vaikka kaikenlaista oli, jaksoin hyvin.

Lisätietoja XXL-Dancesta löydät virallisilta sivuilta https://www.xxldancefinland.com/

Sunnuntaiterveisin Mari

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ja se oli sitten Uniapneaa

Sermin tekoa

Telttaretkellä Pirkan Taival, Päivä 1