Tiistain tiimellystä

Päivä 3/7
Tänään on ollut vähän rauhallisempi päivä. Aamulla taas siivoushommiin seitsemäksi aamulla.


Kävin myös työtarkastuksessa, alapaine korkeampi kun saisi. Nyt siiten viikon ajan mittailen ja ensiviikolla on lääkäri. On se mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän näitä terveys-asioita tulee eteen. Ei auta kun sitkeästi pitää itsestään huolta ja toivoa parasta. Tällekin on varmasti syynsä, joten tutkitaan ennen kuin aletaan hutkimaan.

Sain työkaverilta lainaksi verenpaineen mittauslaitteen. Heti suoraan siivoustöistä menin ohjaamaan puolen tunnin jumpan senioreille. Tämä on joka viikko minulla ohjelmassa. On kiva nähdä, kuinka joka kerta innostuvat pikkuhiljaa liikuttamaan itseänsä enemmän.

Puoli neljä olin kotona ja taas päikkäreille. Mutta tämän kertaisen päikkärin aikana päätinkin soittaa äitelleni ja siinä se päikkäreille varattu aika sitten menikin. Kuudelta kävin kynsihuollossa ja samalla kävin kävellen kaupassa. Siitä tuli reilu 20 minuuttia leppoista kävelyä. Oli ihanan pirtsakka sää.

Tällaiset kynnet tällä kertaa.


Loppuilta katselin kun poikani pelasi Kind Of Heartsia. Vähän yritin itsekkin pelailla ja kehitin ukkoja siinä samalla.

Olen yrittänyt vähentää kahvin juontia ja nyt kun se verenpaine on vähän koholla se vaikutti ainakin siten, että tänään kotona juotu päiväkahvi muuttui teeksi. En tiedä onko avuksi, mutta nyt kaikki keinot peliin.

Tiistai terveisin - Mari

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulavanne

Gdansk shoppailijan paratiisi Puolassa

Hunnarin hapotuksen juoksuja