Maanantain touhut

Teen viikon ajan "päiväkirjaa" mitä kaikkea pääsen päivien aikana kokemaan. Tämä on päivä 2/7.

Tänään heräsin jo viideltä. Menin siivoustöihin seitsemäksi ja koska tarvitsen paljon heräämiseen aikaa, heräsin niin aikaisin. Aamupäivä ja iltapäivä meni sitten moppailessa ja saunoja kuuratessa. Teen parina päivänä viikossa tätä hommaa. Tykkään siitä, että näen heti kätteni jäljet ja ihana kun ei tarvitse suunnitella paljoa tekemisiään. Mukavaa vaihtelua.

Kahdelta olin kotona ja tein ruuan. Sen jälkeen menin suoraan ottamaan tunnin päikkärit. Olen oppinut tarvittaessa nukkumaan päivällä. Tänäänkin oli vielä iltatöitä tiedossa, joten oman mieleni takia oli hyvä vähän levähtää välissä.

Sen jälkeen vähän tietokone hommia. Kuuluu yrittäjän arkeen, että tietokoneella saa olla. Nytkin pitää tehdä viimekuun paperit kirjanpitäjälle tällä viikolla valmiiksi. Tietokone hommat on ihan jees, jos niitä ei ole liikaa. Minun kroppani ei ole vaan tottunut paikalla olemiseen, joten välillä pitää hyppiä pois koneelta, että jaksaa taas keskittyä.
Kuudeksi ajoin Riihimäkeen. Valmennan siellä tyttöjen käsipallojoukkuetta. Teemme voima- kehonhallinta ja liikkuvuus harjoituksia. Tämä on ihan kivaa hommaa, vähän erilaista kuin muut ohjaukset.

Tässä videota yhdeltä tunnilta.
Tämän ohjaustunnin jälkeen ajan aina Maanantaisin 1stGymin salille pitämään TRX-tuntia 19:30. Edelleen hehkutan kuinka ihana treenimuoto se on. On myös ihana huomata treenaajien kehityksen tuntien edetessä.

Video TRX-tunnilta. Voimapyörän vastine tämä liike. Jokainen pystyy tekemään oman kuntonsa mukaan ja pääsee haastamaan itseänsä pikkuhiljaa.


Olin kotona puoli yhdeksän. Pitkä päivä, jos ajatellaan, että olen jo herännyt viideltä. Mutta tämä on nyt minun arkeani ja päikkäreiden ansiosta tämän jaksaa. Illalla ehdin syömään iltapalan, lukea pojalleni hetken iltasatua ja sitten nukkumaan.

Maanantai ei ole paha päivä- terveisin MariKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulavanne

Gdansk shoppailijan paratiisi Puolassa

Hunnarin hapotuksen juoksuja