Ajatuksia tästä hetkestä

Olen tässä ollut vähemmän ja enemmän lomalla ja sitten sairaslomalla osasta töistäni. Häh? Miten niin osasta töistäni. No siksi kun teen aika paljon kaikenlaista niin yritykseni lisäksi, minulla on tällä hetkellä 2 työnantajaa. Se ei kuitenkaan ole tämän postauksen pointti. Pointti on, että olen tässä mietiskellyt kaikenlaista ja ajattelin sen tänne jakaa.

Aikaisemmassa postauksessa kerron, että työpaikkalääkäri määräsi minulle verenpainelääkkeet. Olin kovin hämmentynyt tilanteesta ja jäin vähän niin kuin tyhjän päälle asian kanssa. Otin nyt kuitenkin yhteyttä Terveyskeskukseen ja sain lääkäriajan sinne. Lääkäri oli sitä mieltä, että verenpaineen nousuni on stressistä johtuvaa ja jos saan sen kuriin, niin kyllä verenpainekin helpottaa. Olin niin helpottunut, että sain vahvistuksen omalle ajatukselleni. Lääkäri määräsi minulle sairaslomaa. Samoihin aikoihin korona rantautui Suomeen...

Joten jäin sairaslomalle osasta töistäni, oman yritykseni hommia tein vähäsen, mutta koronan takia lopetin pääosin kaikki ryhmäliikuntatuntini. Olin helpottunut, vähän taakkaa sain purettua hartioiltani. Kuitenkaan se ei riittänyt, laitoin oman yrityksenikin vähäksi aikaa jäihin. Kaksi päivää vaan makasin sängyssä tai sohvalla. Leikin että olen sairaalassa ja minulla on lupa liikkua vain välttämättömin. Se auttoi, pikkuhiljaa sain voimiani takaisin ja nyt on menossa viimeinen viikko sairaslomastani ja verenpaineet ovat olleet hyvät.

Mitä tässä sitten opimme? Että Mari on nyt hyvä ja rauhoittuu. En tiedä miten muut ovat ottaneet vallitsevan tilanteen koronoineen, mutta minä olen ottanut sen tosissani. Totta kai ihan ekat viikot meni ihmetellessä, mitä täällä tapahtuu, mutta kun luin uutisia ulkomailta tajusin, että nyt ei pelleillä.

Joten burnout, stressi ja Korona samaan aikaan. Hmm.... toisaalta olen ollut hyvilläni, että olen "saanut" olla kotona. Minulla ei ole mihinkään kiire pitkästä aikaa. Ja olen saanut ajatuksiani vähän lokeroitua, saanut suunnan omalle tekemiselleni. Paljon on vielä pähkättävää, mutta olen yrittänyt opetella hetkessä elämistä. Se on minulle nykyaikana ollut kovin vierasta, mutta haluan saada itseni kuntoon. 

Aloitin Yinfull Yoga-, Rentoutus- ja Meditaatio-ohjaajan koulutuksen Helmikuussa. Näistä opeista olen saanut paljon apua tähän vallitsevaan tilanteeseen. Olen tajunnut, että juoksen kun päätön kana asiasta toiseen ja oikeasti ne asiat josta nautin eivät enää miellytä, kun kaikkea on liikaa.

Toivon todellakin, että sinä siellä lukija otat hetken itsellesi ja mietit mikä juuri sinua motivoi? Mikä on sinulle mieleistä tekemistä? Anna niille aikaa ja tee niitä. Tälläin virheen tehneenä, on hyvä neuvoa muita, mutta jos joku olisi minua fiksumpi ja osaisi elää elämää enemmän itsensä kautta, eikä työn tai muiden odotuksien. Sinä itse olet itsesi paraksi, muiden mielipiteet eivät ole tärkeitä, tee mitä itse sisimmässäsi haluat ja nauti elämästä. 

- Stressit pois terveisin Mari


Kommentit

  1. Mielenkiintoisen ohjaaja koulutuksen olet aloittanut. Kerro siitä blogissa jossain vaiheessa enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tulen kirjoittamaan koulutuksesta enemmän myöhemmin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Villa Mehu

Sermin tekoa

Ja se oli sitten Uniapneaa